Nieuws

Nieuws · 09. mei 2018
Het is de TC weer gelukt een voorlopige teamindeling jeugd en senioren te maken. Het is een voorlopige indeling, omdat er nog wijzigingen kunnen komen waardoor de indeling zal veranderen. Houd hier dus rekening mee en bekijk regelmatig de site voor de laatste informatie. Dit zijn de samenstellingen van de jeugd- en seniorenteams waarin na de meivakantie doorgetraind gaat worden en waarmee in het nieuwe seizoen gespeeld gaat worden.
Nieuws · 09. mei 2018
Voor het fluiten van thuiswedstrijden in de 2e klasse, de 1e klasse en de jeugd Top-klassen zijn scheidsrechters nodig met een V-4 licentie. Daarvan hebben we er niet genoeg binnen Spivo. Een V4 licentie betekent dat je de instaptoets succesvol hebt afgerond (V6) en bent beoordeeld door een PvB-beoordelaar tijdens het fluiten van een 2e of 1e klasse wedstrijd. Met deze licentie ben je bevoegd om wedstrijden tot en met de 1e klasse te fluiten.
Nieuws · 09. mei 2018
Kijk hier wie zich al hebben ingeschreven en meldt je nu ook zo snel mogelijk aan!
Nieuws · 17. april 2018
Beste jeugdleden van Spivo en VolleyNisse Van vrijdag 6 juli t/m zondag 8 juli 2018 gaan we weer op kamp. Dit jaar gaan we weer naar Groepsaccommodatie “Ons Thuis” in Ommel. Het thema van het kamp verklappen we natuurlijk nog niet, maar het is weer een leuk thema geworden. We zijn alweer druk bezig om hier weer super leuke spellen bij te bedenken. Schrijf je snel is, want VOL = VOL!! Schrijf je snel in en kijk wie er nog meer mee gaan!
Nieuws · 27. maart 2018
Vanaf maandag 9 april 2018 kan er weer ingeschreven worden voor het Jeugdkamp! Het Jeugdkamp zal dit jaar plaats vinden van 6 tot en met 8 juli! Meer info volgt hier op de website en op Facebook.

Interesse in een proeftraining?

Op zoek naar een leuke en gezellige volleybalvereniging in de buurt? Of wil je gewoon eens een kijkje nemen bij Spivo om te zien of volleybal iets voor jou is? Dat kan! Spivo staat open voor iedereen, van jong tot oud en van puur recreatieve tot ambitieuze volleyballers!


Sponsoren

Onze sponsoren maken Spivo tot wat het nu is.

We kunnen onze sponsoren niet vaak genoeg bedanken voor hun vertrouwen in onze vereniging, Ook zonder hun zou onze vereniging niet zijn zoals het nu is.