Spivo Dames 1 maakt super start in 2024

Tilburg - In een krachtige vertoning tegen de Tilburgse studenten van Gepidae trokken de dames van Spivo aan het langste eind, waarbij ze revanche namen voor de eerdere ontmoeting. Gepidae DS1, normaal gesproken een lastige horde, werd dit keer volledig overklast.

In de eerste set dienden de eerste punten als kennismaking met de zaalruimte, maar al snel nam Spivo het heft in handen. Met een indrukwekkende serviceserie van Raisa Dragic en comfortabele voorsprong, werden mooie aanvallen ingezet. De set eindigde overtuigend in 25-16.

De tweede set werd gedomineerd door sterke serviceseries van Willianne Tigelaar en Jennifer van Twist. De passing aan de kant van Spivo verbeterde geleidelijk, terwijl de aanvallers vrijwel alles scoorden. De set eindigde met 25-11.

In de derde set bleven de dames in topvorm, met Sabine van der Kuil als topper van de wedstrijd die het team aanvoerde. Een lange serviceserie, indrukwekkende blocks en feilloze verdediging resulteerden in een super set, eindigend in een verpletterende 25-7.

Hoewel het publiek in het begin van de vierde set een stoorzender was, herpakte Spivo zich halverwege en sloot de wedstrijd mooi af met een 25-15 overwinning.

Met deze overtuigende start heeft Spivo Dames 1 vijf welverdiende punten behaald en staat nu op een mooie tweede plaats in het klassement. Het team bedankt het enthousiaste publiek voor hun steun.

Volgende week kijken de dames uit naar hun volgende uitdaging, die thuis tegen RVC/Libanon ‘50 DS1 plaatsvindt. De spanning stijgt en Spivo is klaar voor een nieuw hoofdstuk in dit seizoen.