Spivo Dames 1 werkt hard voor volle buit

Ouderkerk - In een doorgaans competitieve wedstrijd tegen Volley Lek en IJssel DS1 toonde Spivo Dames 1 een bewonderenswaardig doorzettingsvermogen. Van een matige start tot een uiteindelijke overwinning.

De eerste set begon met een bescheiden prestatie van Spivo. De dames hadden wat tijd nodig om in hun spel te komen, en halverwege de set bracht de wissel van Sabine van der Kuil een welkome verandering. De set eindigde met een nipte overwinning van 25-23, wat een veelbelovend begin bleek te zijn.

In de tweede set bleef de strijd gelijkopgaand, waarbij Spivo enigszins achterliep. De inbreng van Daisy Spruit-Stolk vooral met haar krachtige services, leidde tot een overtuigende 25-18 overwinning en gaf het team een broodnodige boost.

De derde set kenmerkte zich door een minder scherp Spivo. Met eigen fouten en moeite om de serviceseries van de tegenstander te verwerken, kwam het team op een achterstand van 3-11. De inbreng van Henriëtte Tigelaar bracht echter een positieve wending, resulterend in een 25-19 winst.

Ondanks de winst binnen handbereik, werd de vierde set iets nonchalanter gespeeld. Volley Lek en IJssel bleven standhouden, en de aandacht bij Spivo werd soms afgeleid door scheidsrechterlijke beslissingen. Uiteindelijk slaagde Spivo erin om de set met 27-25 te winnen, afgesloten met een beslissende knal door het midden van de aanvoerster.

Met een 4-0 overwinning en een pruik voor de coach bedankt Spivo het publiek voor hun steun. Terwijl het team zich opmaakt voor de wedstrijd van volgende week tegen Volley Zuid DS1, beseft het de uitdagingen en leermomenten van deze wedstrijd, en kijkt het met vastberadenheid naar de toekomst.