Maak van je zomer een échte volleybalzomer!!!

Via de Nevobo kun je voordelig kaarten kopen voor het  het EK Beachvolleybal, het EK jongens U20 het WK zitvolleybal en de Rabobank Super Series.  Vul je vakantie met volleybal!!!

EK Jongens U20

Tussen 14 juli en 22 juli vind in Nederland én België het Europees Kampioenschap voor jongens onder 20 jaar gehouden. De wedstrijden worden gespeeld in Ede, Kortrijk en Den Haag. 

 

EK Beachvolleybal

Tussen 15 juli en 22 juli organiseert Nederland ook het EK Beachvolleybal. We kunnen ons allemaal nog het WK  van 2015 herinneren met de spannende finale tussen Nederland en Brazilië.  Kunnen de Nederlandse Dames en Heren zich Europees kampioen kronen?  De wedstrijden vinden plaats in  Den Haag, Utrecht, Apeldoorn en natuurlijk op  'De Kaap' in Rotterdam.  In iedere speelstad zullen Nederlandse koppels hun poulewedstrijden spelen. Het kan dus zijn dat je voor je favorieten iets verder zult moeten reizen. 

 

WK Zitvolleybal

Tussen 15 en 22 juli vind in Nederland het WK zitvolleybal plaats.  Inmiddels is het speelschema bekend. Hierin zien we dat Nederland als gastland is ingedeeld in poule A. Zowel het Nederlands damesteam als het Nederlands herenteam hebben gunstig geloot. De Nederlandse heren nemen het in de poule op tegen Amerika, Rwanda en China. Ook de Nederlandse dames mogen tegen Rwanda aantreden, maar hebben daarnaast Canada en Kroatië als tegenstander in hun poule.

 

Het Nederlands herenteam zal de eerste twee poulewedstrijden spelen in Venlo en de laatste poulewedstrijd in Eindhoven. Ook de kwartfinales voor de heren zullen plaats vinden in Eindhoven, waarna het team voor de halve finales en finales naar Den Haag verhuist. De Nederlandse dames spelen alle poulewedstrijden in Arnhem. Na de poulewedstrijden verplaatst het vrouwentoernooi zich naar Rotterdam waar de kwartfinales, halve finales en finales worden gespeeld.

 

Rabobank Super Series

Ter voorbereiding op het WK in september en oktober, spelen de volleybaldames de Rabobank Super Series. In Hoogeveen en Eindhoven gaat Oranje

de strijd aan met topvolleyballanden Italië, Rusland en Turkije. Op 7,8 en 9 augustus vinden de poulewedstrijden plaats in Hoogeveen. Na een rustdag mogen de teams op 11 en 12 augustus aan de bak in Eindhoven, waar de (kruis)finales worden gespeeld.

 

De deelnemende landen zijn Nederland, Italië, Rusland en Turkije. De wedstrijden worden gespeeld in Hoogeveen en Eindhoven. 

 

Boek je voordelige tickets hier en kijk voor meer informatie over de komende evenementen hier 

 

Interesse in een proeftraining?

Op zoek naar een leuke en gezellige volleybalvereniging in de buurt? Of wil je gewoon eens een kijkje nemen bij Spivo om te zien of volleybal iets voor jou is? Dat kan! Spivo staat open voor iedereen, van jong tot oud en van puur recreatieve tot ambitieuze volleyballers!


Sponsoren

Onze sponsoren maken Spivo tot wat het nu is.

We kunnen onze sponsoren niet vaak genoeg bedanken voor hun vertrouwen in onze vereniging, Ook zonder hun zou onze vereniging niet zijn zoals het nu is.