· 

AED Cursus

Ook dit jaar is er weer een mogelijkheid om gratis een AED cursus te volgen.  Ben jij er klaar voor om iemand te helpen als het moet?

Spivo maakt gebruik van een accommodatie waar een AED aanwezig is. De AED moet altijd gebruikt worden in combinatie met reanimatie.

 

Jaarlijks biedt de gemeente sportverenigingen de gelegenheid om een aantal leden de opleiding voor AED én reanimatie te laten volgen. Het doel van de training is om een 6-minutenzone rondom de sportactiviteiten in de gemeente in stand te houden.

 

Met de gesubsidieerde trainingen blijft de gemeente de sportverenigingen ondersteunen om gedurende hun sportactiviteiten een 6-minutenzone operationeel te houden door bij een hartstilstand binnen 6 minuten 112 te bellen, te starten met reanimatie en een AED installatie in te zetten.

 

Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden voor de opleiding reanimatie en AED 2018 door een mail testuren naar: secretaris@spivo.nl. Doe dit vóór 1 juli a.s., zodat de aanmelding voor de zomervakantie kan worden afgehandeld. Geef daarbij aan of het om een basiscursus of herhalingscursus gaat.

 

Vóór 1 september 2018  wordt u geïnformeerd in hoeverre alle door u aangemelde deelnemers aan de AED training kunnen deelnemen en wordt er door AED Solutions contact opgenomen om de trainingsdatum in de tweede helft van 2018 af te spreken.

 

Interesse in een proeftraining?

Op zoek naar een leuke en gezellige volleybalvereniging in de buurt? Of wil je gewoon eens een kijkje nemen bij Spivo om te zien of volleybal iets voor jou is? Dat kan! Spivo staat open voor iedereen, van jong tot oud en van puur recreatieve tot ambitieuze volleyballers!


Sponsoren

Onze sponsoren maken Spivo tot wat het nu is.

We kunnen onze sponsoren niet vaak genoeg bedanken voor hun vertrouwen in onze vereniging, Ook zonder hun zou onze vereniging niet zijn zoals het nu is.