· 

Inschrijvingen jeugdkamp gesloten, maaarrr...!

De inschrijvingsperiode voor deelname aan het meeste gezellige jeugdkamp zijn inmiddels gesloten. Ben je te laat? Er is nog een mogelijkheid om mee te gaan..

De periode om je in te kunnen schrijven voor het jeugdkamp is inmiddels gesloten en de voorbereidingen voor het kamp zijn al volop bezig. Wanneer je nu tot je grote schrik er achter bent gekomen dat je vergeten bent om je op te geven, of dat je toch te lang hebt getreuzeld, doen we deze aller, aller laatste oproep! 

 

Er zijn nog een beperkt aantal plaatsen beschikbaar en je zult wel moeten aangegeven waarom je dus eigenlijk een beetje te laat bent. 

Interesse in een proeftraining?

Op zoek naar een leuke en gezellige volleybalvereniging in de buurt? Of wil je gewoon eens een kijkje nemen bij Spivo om te zien of volleybal iets voor jou is? Dat kan! Spivo staat open voor iedereen, van jong tot oud en van puur recreatieve tot ambitieuze volleyballers!


Sponsoren

Onze sponsoren maken Spivo tot wat het nu is.

We kunnen onze sponsoren niet vaak genoeg bedanken voor hun vertrouwen in onze vereniging, Ook zonder hun zou onze vereniging niet zijn zoals het nu is.