· 

Gaan we zo met spullen om?

Kennelijk is niet iedereen op de hoogte van de regels met betrekking tot materiaal van de vereniging. 

Onlangs werden deze twee mini ballen op het dak van de sporthal aangetroffen. Het is tot op dit moment een raadsel hoe deze ballen daar gekomen zijn, maar dat ze daar niet horen lijkt ons logisch. 

 

Tijdens het seizoen treffen we vaak ballen aan op plaatsen waar die niet gevonden zouden moeten worden. Daarbij moet je dus kennelijk denken aan het dak buiten de sporthal, maar ook 'in het dak' in de sporthal. 

 

Het materiaal van de vereniging is bestemd om mee te volleyballen ín de sporthal. Dit materiaal hoeft, tenzij er een hele goede reden voor is, niet buiten de sporthal gebruikt te worden.  Dus niet voetballen in de gang achter de kleedkamer, de hal, de kantine en zeker niet buiten!

 

Het is ook niet de bedoeling dat er wedstrijdjes 'kan ik de bal zo hard mogelijk slaan/schoppen,  zodat hij in het dak blijft hangen'  gehouden worden.  Gebruik die krachten liever tijdens de wedstrijd of training. 

 

Hoewel materiaal in de sporthal wel iets kan hebben, kan het ook altijd kapot gaan. Deze kosten worden uiteindelijk altijd weer doorbelast aan de leden. 

 

Spreek elkaar dus aan als je zoiets ziet.  Volgens ons zou dat al voldoende moeten zijn. 

 

Interesse in een proeftraining?

Op zoek naar een leuke en gezellige volleybalvereniging in de buurt? Of wil je gewoon eens een kijkje nemen bij Spivo om te zien of volleybal iets voor jou is? Dat kan! Spivo staat open voor iedereen, van jong tot oud en van puur recreatieve tot ambitieuze volleyballers!


Sponsoren

Onze sponsoren maken Spivo tot wat het nu is.

We kunnen onze sponsoren niet vaak genoeg bedanken voor hun vertrouwen in onze vereniging, Ook zonder hun zou onze vereniging niet zijn zoals het nu is.