· 

Frank Zoutendijk privacyfunctionaris Spivo

 We zijn blij dat Frank Zoutendijk heeft zich aangemeld aan privacyfunctionaris binnen de vereniging.

Met de komst van de AVG is gebleken dat de vereniging behoefte had aan een privacy functionaris. Spivo heeft in Frank Zoutendijk de persoon gevonden die de komende tijd deze rol op zich gaat nemen. Door de AVG zijn bedrijven en verenigingen strenger aan regels gebonden met betrekking tot de privacy van de leden.  Het spreekt voor zich dat niet iedereen exact op de hoogte is van alle veranderingen en het is aan Frank om de vereniging met raad en daad te ondersteunen. Wil je meer weten over de AVG kijk dan hier. Heb je verder nog vragen dan kun je via het adres privacyfunctionaris@spivo.nl contact met Frank opnemen. 

Interesse in een proeftraining?

Op zoek naar een leuke en gezellige volleybalvereniging in de buurt? Of wil je gewoon eens een kijkje nemen bij Spivo om te zien of volleybal iets voor jou is? Dat kan! Spivo staat open voor iedereen, van jong tot oud en van puur recreatieve tot ambitieuze volleyballers!


Sponsoren

Onze sponsoren maken Spivo tot wat het nu is.

We kunnen onze sponsoren niet vaak genoeg bedanken voor hun vertrouwen in onze vereniging, Ook zonder hun zou onze vereniging niet zijn zoals het nu is.