· 

Bedrijventoernooi 2018

Afgelopen vrijdagavond werd door  in Den Oert het bedrijventoernooi georganiseerd. De organisatie was ook dit jaar weer in handen van de Feestcommissie. 

Ook dit jaar was het bedrijventoernooi weer een succes! Na een tweetal afmeldingen in de laatste week, was het nog even de vraag of het door kon gaan. Gelukkig kwamen de recreanten en het bedrijf Engie op de valreep nog met een team! 
Om 19.15 uur speelden alle teams zich warm en om 19.30 uur klonken de eerste fluitsignalen. Het ging er fel aan toe en de teams lagen dicht bij elkaar. De laatste ronde was een finaleronde. Gemeente Nissewaard, die voor de finale nog eerste stond, verloor uiteindelijk van de nummer één van het toernooi: de Recreanten van Spivo. 
Na de finaleronde, aten we met elkaar nog een paar bitterballen en kreeg de nummer één natuurlijk taart! Kortom opnieuw een geslaagd toernooi. Tot volgend jaar! 

 

Interesse in een proeftraining?

Op zoek naar een leuke en gezellige volleybalvereniging in de buurt? Of wil je gewoon eens een kijkje nemen bij Spivo om te zien of volleybal iets voor jou is? Dat kan! Spivo staat open voor iedereen, van jong tot oud en van puur recreatieve tot ambitieuze volleyballers!


Sponsoren

Onze sponsoren maken Spivo tot wat het nu is.

We kunnen onze sponsoren niet vaak genoeg bedanken voor hun vertrouwen in onze vereniging, Ook zonder hun zou onze vereniging niet zijn zoals het nu is.