· 

Vacature PvB-beoordelaar Spivo

Voor het fluiten van thuiswedstrijden in de 2e klasse, de 1e klasse en de jeugd Top-klassen zijn scheidsrechters nodig met een V-4 licentie. Daarvan hebben we er niet genoeg binnen Spivo. Een V4 licentie betekent dat je de instaptoets succesvol hebt afgerond (V6) en bent beoordeeld door een PvB-beoordelaar tijdens het fluiten van een 2e of 1e klasse wedstrijd. Met deze licentie ben je bevoegd om wedstrijden tot en met de 1e klasse te fluiten.

Sico de Ruiter is op dit moment de enige verenigings-PvB-beoordelaar die de bevoegdheid heeft om scheidsrechter te beoordelen. Hij heeft echter niet altijd beschikbaar. Om meer scheidsrechters te laten doorgroeien van V6 naar V4, zijn we opzoek naar een extra PvB-beoordelaar, zodat er meer scheidsrechters beoordeeld kunnen worden en vervolgens inzetbaar zijn om wedstrijden van de 2e en 1e klasse te fluiten.

 

Hoe word je vPvB-beoordelaar?

De benodigde inzet om PvB-boordelaar te worden is minimaal. Je dient een cursus te volgen van ongeveer drie uur. Het doel van die opleiding is om de kandidaat kennis te laten maken met het PvB-protocol voor de V4, zodat zij binnen de vereniging deelnemers kunnen beoordelen. Na de cursus ben je direct bevoegd om scheidsrechters te beoordelen. Je zult vervolgens een paar keer per jaar gevraagd worden om een verenigingsscheidsrechter te beoordelen.

 

Wil je graag wat voor de vereniging doen en is dit iets voor jou? Je kunt contact opnemen met mij via arbritrage@spivo.nl voor eventueel een verdere toelichting. [Klik hier]

 

Groetjes,

Romilda Jellema

Scheidsrechterscoördinator

Interesse in een proeftraining?

Op zoek naar een leuke en gezellige volleybalvereniging in de buurt? Of wil je gewoon eens een kijkje nemen bij Spivo om te zien of volleybal iets voor jou is? Dat kan! Spivo staat open voor iedereen, van jong tot oud en van puur recreatieve tot ambitieuze volleyballers!


Sponsoren

Onze sponsoren maken Spivo tot wat het nu is.

We kunnen onze sponsoren niet vaak genoeg bedanken voor hun vertrouwen in onze vereniging, Ook zonder hun zou onze vereniging niet zijn zoals het nu is.