· 

Einde seizoen nadert (Teamindeling update 16-05-2018)

Het is de TC weer gelukt een voorlopige teamindeling jeugd en senioren te maken. Het is een voorlopige indeling, omdat er nog wijzigingen kunnen komen waardoor de indeling zal veranderen. Houd hier dus rekening mee en bekijk regelmatig de site voor de laatste informatie. Dit zijn de samenstellingen van de jeugd- en seniorenteams waarin na de meivakantie doorgetraind gaat worden en waarmee in het nieuwe seizoen gespeeld gaat worden.

Voor het nieuwe seizoen zijn we nog op zoek naar enkele trainers!! Iets voor jou? Ben jij die gepassioneerde trainer voor de recreanten? Of kan jij onze jonge talenten opleiden? Kijk welke vacatures er bij de teamindeling staan en neem contact met ons op.

Alle trainingsdata, tijden, zalen en verdere informatie zijn te vinden in het doortrainschema. Het doortrainen start in de week van 14, 15 en 17 mei. De laatste trainingen zijn op donderdag 14 juni. Daarna is tijd voor de zomervakantie! Mocht u vragen hebben, dan kunt u de TC bereiken via tc@spivo.nl.

Download
Doortrainschema 2018
Doortrainschema 2018.docx
Microsoft Word document 64.1 KB
Download
Teamindeling jeugd site 2018-2019.xlsx
Microsoft Excel werkblad 14.4 KB
Download
Teamindeling senioren site 2018-2019.xls
Microsoft Excel werkblad 19.5 KB

Interesse in een proeftraining?

Op zoek naar een leuke en gezellige volleybalvereniging in de buurt? Of wil je gewoon eens een kijkje nemen bij Spivo om te zien of volleybal iets voor jou is? Dat kan! Spivo staat open voor iedereen, van jong tot oud en van puur recreatieve tot ambitieuze volleyballers!


Sponsoren

Onze sponsoren maken Spivo tot wat het nu is.

We kunnen onze sponsoren niet vaak genoeg bedanken voor hun vertrouwen in onze vereniging, Ook zonder hun zou onze vereniging niet zijn zoals het nu is.